MEHIŠKA HRANA

TAQUITOS (ocvrte polnjene tortilje) (1a)

  • s piščancem

TORTILJE ZAPEČENE V PEČI S SOLATO IN SALSO (1a,7)

  • s piščancem in zelenjavo
  • z govedino (pljučna) in zelenjavo
  • s šampinjoni in zelenjavo
  • z mletim mesom

FAJITAS (4 MALE TORTILJE S KROMPIRJEM, SOLATO IN SALSO) (1a)

  • s piščancem in zelenjavo
  • z govedino (pljučna) in zelenjavo

QUESADILLS TORTILJA NA ŽARU (1a,7)

  • s piščancem
  • z govedino (pljučna)

Začinjen mehiški krompirček (1a)

Krompirček z nacho sirom (7)

 

JUHE

  • Gobova juha (1a,7)
  • Goveja juha z rezanci (1a,3)

 

TESTENINE

  • Ala Bolognese (1a,3)
  • Ala Carbonara (1a,3,7)
  • s paradižnikom in baziliko (1a,3)
  • s piščančjimi pramenci in kraško panceto (1a,3,7)
  • z govejimi pramenci, šparglji in tartufato (1a,3,7)
  • z jurčki v smetanovi omaki (1a,3,7)
  • s štirimi siri (1a,3,7)

 

MESNE JEDI

 

ZREZKI RAZNI (puranji, piščančji, svinjski)

  • na žaru
  • po dunajsko (1a,3)
  • ljubljanski (1a,3,7)
  • v omaki (naravna, poprova, z jurčki, s smetano) (1a,7)

 

  • Svinjska rebrca z bbq omako, mladim krompirčkom in popečeno zelenjavo
  • Mesna plošča
    (ribey tagliatta, nabodalo s svinjskim filejem, piščančji fingersi, steak krompirček, tris omak)

 

MORSKE JEDI

  • File brancina (4), blitva s krompirjem
  • Lignji na žaru (14), blitva s krompirjem, tržaška omaka
  • Lignji po mlinarsko s pomfri krompirjem (1a,14), tatarska omaka
  • Polnjeni lignji s pomfrijem

  • Lignji plošča za dva (1a,3,14)
    (lignji na žaru, ocvrti lignji, pomfri krompir, blitva s krompirjem, tatarska in tržaška omaka)

 

  • Ribja plošča za dva (2,4,14)
    (file brancina, lignji na žaru, kraljeve kozice, dagnje, blitva s krompirjem)

 

 

OTROŠKI MENI

  • Piščančji fingersi (1a,3), krompirček
  • Testenine z bologneze omako (1a,3)

 

PRILOGE

  • Pommes frittes
  • Steak krompirček
  • Mediteranska zelenjava 
  • Dušen riž (7)

 

SOLATE

  • Sezonska solata

 

SOLATNI KROŽNIKI

  • Tonino (3,4,10)
    Zelena solata, fižol, koruza, paradižnik, jajce, kapre, tuna
    preliv: oljčno olje, majoneza, belo vino, gorčica, kajenski poper

  • Italiana (1a,3,7)
    Testenine, češnjev paradižnik, trdi sir, popečena zelenjava
    preliv: oljčno olje, balzamični kis, paradižnikova omaka, česen

  • Kalimero (1a,3,7)
    zelena solata, rukola, koruza, ocvrti piščančji trakci, kruhovi krutoni

    preliv: majoneza, vinski kis, trdi sir, inčuni, česen

  • Mond (6,8a)
    Zelena solata, zelje, fižol, čebula, pomaranča, mandeljni, puranji file
    preliv: oljčno olje, bučno olje, sojina omaka, limonin sok

 

 

HAMBURGERJI ALI 100% GOVEJI BURGERJI S STEAK KROMPIRČKOM

  • HAMBURGER (1a)
    (hišna omaka, pleskavica, solata, paradižnik, čebula)

  • CHEESBURGER  (1a,7)
    (omaka, pleskavica, sir, solata, paradižnik, čebula)

  • VEGIBURGER  (1a)
    (solata, vegi polpet, omaka, paradižnik, kumara, rukola)

  • DUNAJSKI BURGER (1a,3)
    (omaka, ocvrt piščanec, solata, paradižnik, kumare)

  • ISTRIA BURGER (1a)
    (solata, paradižnik, svinjski file, tartufatta, kraška panceta)

  • A LA CHEF (1a,7)
    (100% goveji burger, cheddar sir, karamelizirana čebula, hrustljava panceta)

 

 

SLADICE

  • Palačinke z nutello (1a,3,7,8b)
  • Palačinke z orehovim nadevom (1a,3,7,8c)
  • Palačinke z marmelado (1a,3,7)