MEHIŠKA HRANA
TAQUITOS (ocvrte polnjene tortilje) (1a)
- s piščancem
TORTILJE ZAPEČENE V PEČI S SOLATO IN SALSO (1a,7)
- s piščancem in zelenjavo
- z govedino (pljučna) in zelenjavo
- s šampinjoni in zelenjavo
- z mletim mesom
FAJITAS (4 MALE TORTILJE S KROMPIRJEM, SOLATO IN SALSO) (1a)
- s piščancem in zelenjavo
- z govedino (pljučna) in zelenjavo
QUESADILLS TORTILJA NA ŽARU (1a,7)
- s piščancem
- z govedino (pljučna)
Začinjen mehiški krompirček (1a)
Krompirček z nacho sirom (7)
JUHE
- Gobova juha (1a,7)
- Goveja juha z rezanci (1a,3)
TESTENINE
- Ala Bolognese (1a,3)
- Ala Carbonara (1a,3,7)
- s paradižnikom in baziliko (1a,3)
- s piščančjimi pramenci in kraško panceto (1a,3,7)
- z govejimi pramenci, šparglji in tartufato (1a,3,7)
- z jurčki v smetanovi omaki (1a,3,7)
- s štirimi siri (1a,3,7)
MESNE JEDI
ZREZKI RAZNI (puranji, piščančji, svinjski)
- na žaru
- po dunajsko (1a,3)
- ljubljanski (1a,3,7)
- v omaki (naravna, poprova, z jurčki, s smetano) (1a,7)
- Svinjska rebrca z bbq omako, mladim krompirčkom in popečeno zelenjavo
- Mesna plošča
(ribey tagliatta, nabodalo s svinjskim filejem, piščančji fingersi, steak krompirček, tris omak)
MORSKE JEDI
- File brancina (4), blitva s krompirjem
- Lignji na žaru (14), blitva s krompirjem, tržaška omaka
- Lignji po mlinarsko s pomfri krompirjem (1a,14), tatarska omaka
- Polnjeni lignji s pomfrijem
- Lignji plošča za dva (1a,3,14)
(lignji na žaru, ocvrti lignji, pomfri krompir, blitva s krompirjem, tatarska in tržaška omaka)
- Ribja plošča za dva (2,4,14)
(file brancina, lignji na žaru, kraljeve kozice, dagnje, blitva s krompirjem)
OTROŠKI MENI
- Piščančji fingersi (1a,3), krompirček
- Testenine z bologneze omako (1a,3)
PRILOGE
- Pommes frittes
- Steak krompirček
- Mediteranska zelenjava
- Dušen riž (7)
SOLATE
- Sezonska solata
SOLATNI KROŽNIKI
- Tonino (3,4,10)
Zelena solata, fižol, koruza, paradižnik, jajce, kapre, tuna
preliv: oljčno olje, majoneza, belo vino, gorčica, kajenski poper - Italiana (1a,3,7)
Testenine, češnjev paradižnik, trdi sir, popečena zelenjava
preliv: oljčno olje, balzamični kis, paradižnikova omaka, česen - Kalimero (1a,3,7)
zelena solata, rukola, koruza, ocvrti piščančji trakci, kruhovi krutoni
preliv: majoneza, vinski kis, trdi sir, inčuni, česen - Mond (6,8a)
Zelena solata, zelje, fižol, čebula, pomaranča, mandeljni, puranji file
preliv: oljčno olje, bučno olje, sojina omaka, limonin sok
HAMBURGERJI ALI 100% GOVEJI BURGERJI S STEAK KROMPIRČKOM
- HAMBURGER (1a)
(hišna omaka, pleskavica, solata, paradižnik, čebula) - CHEESBURGER (1a,7)
(omaka, pleskavica, sir, solata, paradižnik, čebula) - VEGIBURGER (1a)
(solata, vegi polpet, omaka, paradižnik, kumara, rukola) - DUNAJSKI BURGER (1a,3)
(omaka, ocvrt piščanec, solata, paradižnik, kumare) - ISTRIA BURGER (1a)
(solata, paradižnik, svinjski file, tartufatta, kraška panceta) - A LA CHEF (1a,7)
(100% goveji burger, cheddar sir, karamelizirana čebula, hrustljava panceta)
SLADICE
- Palačinke z nutello (1a,3,7,8b)
- Palačinke z orehovim nadevom (1a,3,7,8c)
- Palačinke z marmelado (1a,3,7)