MEHIŠKA HRANA
TAQUITOS (ocvrte polnjene tortilje)
- s piščancem
TORTILJE ZAPEČENE V PEČI S SOLATO IN SALSO
- s piščancem in zelenjavo
- z govedino (pljučna) in zelenjavo
- s šampinjoni in zelenjavo
- z mletim mesom
FAJITAS (4 MALE TORTILJE S KROMPIRJEM, SOLATO IN SALSO)
- s piščancem in zelenjavo
- z govedino (pljučna) in zelenjavo
QUESADILLS TORTILJA NA ŽARU
- s piščancem
- z govedino (pljučna)
Začinjen mehiški krompirček
Krompirček z nacho sirom
JUHE
- Gobova juha
- Goveja juha z rezanci
TESTENINE
- Ala Bolognese
- Ala Carbonara
- s paradižnikom in baziliko
- s piščančjimi pramenci in kraško panceto
- z govejimi pramenci, šparglji in tartufato
- z jurčki v smetanovi omaki
- s štirimi siri
MESNE JEDI
STEAK S KROMPIRČKOM
- na žaru z granna padanno na rukoli
- z zelenim poprom
- z jurčki
- s tartufi
- po mehiško
ZREZKI RAZNI (puranji, piščančji, svinjski)
- na žaru
- po dunajsko
- ljubljanski
- v omaki (naravna, poprova, z jurčki, s smetano)
- Svinjska rebrca z bbq omako, mladim krompirčkom in popečeno zelenjavo
- Mesna plošča
(ribey tagliatta, nabodalo s svinjskim filejem, piščančji fingersi, steak krompirček, tris omak)
MORSKE JEDI
- File brancina, blitva s krompirjem
- Lignji na žaru, blitva s krompirjem, tržaška omaka
- Lignji po mlinarsko s pomfri krompirjem, tatarska omaka
- Polnjeni lignji s pomfrijem
- Lignji plošča za dva
(lignji na žaru, ocvrti lignji, pomfri krompir, blitva s krompirjem, tatarska in tržaška omaka)
- Ribja plošča za dva
(file brancina, lignji na žaru, kraljeve kozice, dagnje, blitva s krompirjem)
OTROŠKI MENI
- Piščančji fingersi, krompirček
- Testenine z bologneze omako
PRILOGE
- Pommes frittes
- Steak krompirček
- Mediteranska zelenjava
- Dušen riž
SOLATE
- Sezonska solata
SOLATNI KROŽNIKI
- Tonino
Zelena solata, fižol, koruza, paradižnik, jajce, kapre, tuna
preliv: oljčno olje, majoneza, belo vino, gorčica, kajenski poper - Italiana
Testenine, češnjev paradižnik, parmezan, popečena zelenjava
preliv: oljčno olje, balzamični kis, paradižnikova omaka, česen - Kalimero
zelena solata, rukola, koruza, ocvrti piščančji trakci, kruhovi krutoni
preliv: majoneza, vinski kis, parmezan, inčuni, česen - Mond
Zelena solata, zelje, fižol, čebula, pomaranča, mandeljni, puranji file
preliv: oljčno olje, bučno olje, sojina omaka, limonin sok - Salmon
zelena solata, sveže kumarice, paradižnik, rdeča čebula, dimljen losos
preliv:oljčno olje, balzamišen kis, rdeča paprika
HAMBURGERJI ALI 100% GOVEJI BURGERJI S STEAK KROMPIRČKOM
- HAMBURGER
(hišna omaka, pleskavica, solata, paradižnik, čebula) - CHEESBURGER
(omaka, pleskavica, sir, solata, paradižnik, čebula) - VEGIBURGER
(solata, vegi polpet, omaka, paradižnik, kumara, rukola) - DUNAJSKI BURGER
(omaka, ocvrt piščanec, solata, paradižnik, kumare) - ISTRIA BURGER
(solata, paradižnik, svinjski file, tartufatta, kraška panceta) - A LA CHEF
(100% goveji burger, cheddar sir, karamelizirana čebula, hrustljava panceta)
SLADICE
- Palačinke z nutello
- Palačinke z orehovim nadevom
- Palačinke z marmelado
- Cimetov sladoled z bučnimi semeni in 100% bučnim oljem
- Panana cotta s sezonskim prelivom
- Dnevna sladica